A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

11

Jane Jauval Budapesten

2015.08.11 - kedd

2015.08.08-án ismét egy fantasztikus rendezvényen vettem részt, ahol Jane Jau a világ egyik legjobb és leghíresebb ganoterapeutája, valamint fia, William Gan tartott előadást arról, hogy hogyan segítenek a DXN termékei egyes betegségek kapcsán és hogy mire kell odafigyelnünk az egészségünk visszaállítása és/vagy megőrzése érdekében.


13 éve vagyok diagnosztizált Crohn beteg és elég sokat tudok a betegségemről, de Jane előadásán egy másik megvilágításból kaptam információkat, melyek remélem, hogy még inkább hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegség ellenére is egészséges, élhető életet élhessek.


Rengeteg hasznos információhoz jutottam és bízom benne, hogy általuk, másoknak is segítséget nyújthatok.

 

 

 

okt

11

A kis Spirulina rajongó! :)

2014.10.11 - szombat

 

Ő a mi 2 éves kisfiunk Péter. Nagy rajongója a Spirulinának. Ezen a képen fiatalabb, de a Spirulina iránti rajongása nem hagyott alább. A napi kettő miatt, már ő maga szól. :)

 

okt

6

Kávéval a rák ellen

2014.10.06 - hétfő


Több vizsgálat is bizonyítja a kávé jótékony hatásait. Az alábbi egy közülük. Az már csak hab a tortán, ha van egy olyan kávé is, ami megsokszorozza a jótékony, egészségvédő hatásokat, mert Ganodermát is tartalmaz. :)

Napi mindössze egy-két csésze kávé elfogyasztása csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának kockázatát - sugallják egy új tanulmány eredményei.

A kutatók 8500 Izraelben élő ember kávéfogyasztási szokásait vizsgálták tanulmányukban. A résztvevők közül nagyjából ötezren küzdöttek vastagbéltumorral, 3500 embernél nem diagnosztizáltak rákot. A résztvevők átlagosan kevesebb mint két csésze kávét ittak naponta - adta hírül a ScienceDaily ismeretterjesztő hírportál.

Összességében a kolorektális rák előfordulási esélye nagyjából 30 százalékkal alacsonyabbnak mutatkozott a kávéfogyasztóknál, mint a nem kávézóknál. A szakemberek szerint minél több kávét ittak az emberek, annál alacsonyabb volt a valószínűsége esetükben a betegség kialakulásának.

A tanulmányt készítő kutatók egyike, Stephanie Stenzel, a Dél-Kaliforniai Egyetem Norris Átfogó Rákkutatási Központjának munkatársa elmondta, egyelőre túl korai lenne a vastagbélrák-kockázat csökkentésére alkalmas módszerként javasolni a kávéfogyasztást, de a bizonyítékok mindenképpen ebbe az irányba mutatnak. A szakember az Amerikai Rákkutató Társaság találkozóján ismertette az eredményeket.

A naponta kevesebb mint egy csésze kávét elfogyasztó emberek kockázati mértékéhez képest, a naponta 1-2 csészényi kávét ivók esetében 22 százalékkal, a 2-2,5 csészével fogyasztóknál 44 százalékkal, míg a 2,5 csészényi kávénál többet ivóknál 59 százalékkal volt alacsonyabb a kolorektális rák kialakulásának kockázata.

Az eredmények azután sem változtak, hogy a kutatók figyelembe vették azon tényezőket, amelyek befolyásolhatják a vastagbélrák kialakulását, úgy mint a résztvevők kora, neme, zöldségfogyasztásának mértéke és hogy szedtek-e naponta aszpirint, vagy sem. (Néhány korábbi tanulmány azt sugallta, hogy az aszpirin csökkentheti a tumor kockázatát.)

Korábbi vizsgálatok kimutatták, hogy a kávézás csökkenti a vastagbélrák esélyét, de nem találtak a mostanihoz hasonló összefüggést. A szakemberek szerint a vastagbéltumorral küzdő résztvevők számának tekintetében ez volt az egyik legnagyobb tanulmány, amely a témában született.

A kutatók feltételezése szerint a kávéfogyasztás azáltal csökkentheti a kolorektális rák kockázatát, hogy felgyorsítja az anyagok áthaladását a vastagbélen, ami azt jelenti, hogy a szövet kevesebb ideig van kitéve a potenciálisan rákkeltő anyagoknak. Az is lehetséges, hogy a kávéfogyasztás befolyásolja a bélben lévő mikrobák összetételét vagy a kávé alkotóelemei rákmegelőző tulajdonságokkal bírnak.

Stenzel közölte: további tanulmányokra van szükség, hogy más populációknál is megnézzék a kávéfogyasztás hatását a vastagbélrák kockázatára és annak kiderítése érdekében, hogy az összefüggést befolyásolja-e a genetika. A mostani tanulmány készítésekor a kutatók azt kérdezték a résztvevőktől, hogy hány "adag" kávét isznak naponta, ami viszonylag szabad értelmezésre ad lehetőséget, tehát továbbra sem egyértelmű, hogy pontosan mekkora mennyiségű kávéval van összefüggésben az alacsonyabb vastagbélrák-kockázat.

Más tanulmányok a bőr- és a mellrák bizonyos típusainak, valamint a prosztatarák alacsonyabb kockázatával hozták összefüggésbe a kávéfogyasztást.


Forrás: http://idesuss.hu/hirek/kaveval-a-rak-ellen-1570

ápr

6

Majd holnap?

2014.04.06 - vasárnap

Kicsit régen írtam már ide,aminek leginkább két oka van.

Az egyik, hogy megfáztam, már három hete „szenvedek”,de már kifelé jövök belőle. Az egész telet kihúztam megfázás és betegség nélkül, most viszont duplán kaptam belőle.

A másik ok(és sajnos inkább ez),hogy halogató vagyok. Majd holnap....az egyik olyan tulajdonságom,amire igazán nem vagyok büszke és nem is segíti a céljaim megvalósítását. Ha a halogatásból Oscart lehetne kapni, már tele lenne a szekrény teteje. :) Viszont a betegségnek vannak előnyei is, volt időm egy kicsit olvasni és hogy hogy nem jelzésértékű irományokba botlottam, úgy mint:

„A baj az, hogy mindig úgy gondolod több időd lesz. De egy nap majd felébredsz,és nem lesz többé idő azokra a dolgokra,melyeket meg akartál tenni. Az életed és az idő,amit megélsz,ma van. Különben is, ha mindannyian arra várnánk,hogy készen legyünk valamire,akkor sohasem tennénk meg semmit.”

És milyen igaz,hisz pici gyermekként sem akkor indultunk el, amikor már tudtunk, hanem lépésről lépésre és közben csetlettünk-botlottunk,elestünk, de mindig felálltunk. :)

És a másik, igazán kedvencemmé vált idézet a következő:

„Az álmok és a valóság közötti távolságot úgy hívják: CSELEKVÉS!”

Nos, úgy látom van mit tennem.....

márc

10

Te melyiket választod? :)

2014.03.10 - hétfő

Kíváncsiságból megnéztem, hogy mit tartalmaz egy neves márka boltban kapható 3 in 1 kávéja összehasonlításképpen a DXN 3 in 1 kávéjával. Íme:


Bolti kávé:


Cukor, Glükózszirup, Hidrogénezett növényi zsír, Azonnal oldódó kávé 9%, Savanyúságot szabályozók ( E 340ii, E 331iii, E 452i), Tejfehérje, Étkezési só, Emulgeálószerek (E 471, E 472e), Aromák, Csomósodást gátló (E 551)


Lingzhi Coffee 3 in 1:


Cukor 32%, növényi tejszín 30%, instant kávépor 20% (a legjobb minőségű kávébabból), ganoderma kivonat 18% (100%-os tisztaságú lingzhi-ből).


Nos, én A KÁVÉT választom! És Te?